#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 3 de juny del 2012

El cap ple de colors!

La primavera ens ha esclatat a les mans, tant que sembla estiu! I l'estiu arriba carregat de llum i de colors, a jutjar pel que proclamen alguns blocs de tendències (i també pel que es pot veure a pinterest i a instagram) una de les tendències de l'estiu serà el Dip dye hair, és a dir, el degradat de color als cabells. Si busqueu imatges us n'enamorareu igual que m'ha passat a mi! I això és el que hem fet els nens i jo avui perquè nosaltres ho valem!

 
Necessitem aigua i pastels suaus. Sobretot, si ho feu, vigileu de no utilitzar pastels a l'oli perquè costaria molt que us marxés i us faria malbé el cabell.


Primer seleccionem un ble de cabell i el mullem lleugerament amb aigua (amb els dits mateix).


 
I hi apliquem el color.

I repetim, i canviem de color tantes vegades com vulguem!

Lila, verd, rosa...

La tria d'en Biel.

Cal anar amb cura per a no fer mal a l'altre!

Una mica d'ajuda de la mama per a evitar estirades!

Un cop sec, cal raspallar-lo una mica, així eliminem l'excés de producte.

Trenat queda preciós!

Jo també m'ho he fet!

Ens ho hem passat bé i hem experimentat amb els colors sobre una superfície diferent de la que estem habituats. Si volem fer durar el color una mica més diuen que planxant lleugerament el cabell es fixa una mica més. S'elimina amb una rentada, de fet els nens a última hora ja gairebé no en duien (bé, en Biel té el cabell més clar i se li veu més que a la Llum). En cabells foscos agafen millor els colors vius, i en cabells clars tant colors clars com foscos. Existeixen productes específics, però per a fer la prova o per a un dia, aquesta manera de fer va perfecta! Això sí, un cop net, recordeu mimar i hidratar una mica el cabell!

Juny del 2012. Quatre anys i mig.

3 comentaris:

Digues la teva!