#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 28 d’agost del 2012

Escuma d'afaitar de colors.

Ho hem tornat a fer! Ens encanta marranejar amb l'escuma d'afaitar! Tenia pendent repetir l'experiència, considero que repetir processos és bàsic per a l'aprenentatge. Vaig trobar la inspiració, vaig gaudir documentant-me (una mica més). I m'hi vaig llançar! Només veure el pot d'escuma els nens ja frisen. Així que no cal allargar-ho més.

Unes gotes de colorant alimentari.

I una mica d'escuma.

Palets, pinzells i remenar. Quin color sortirà?

A pintar sobre vidre, en vertical.


Remenar i pintar, pintar i remenar. Una part complementa a l'altra.

Igual que ells es complementen l'un a l'altre.

Aquests són els nostres colors.

I aquest és un colibrí (o això diu en Biel).

Amb les mans, amb pinzell...

I amunt!

Uns dies abans els en vaig donar per jugar a la bayera: bigotis, barbes i crestes. "Crema sirena" en diu la Llum. Una de les parts que els agradava més era desfer-la amb aigua. Així que un  cop van decidir que ja en tenien prou, en Biel va demanar-me per barrejar-la amb aigua. Ho va fer, i a més ho va deixar tot ben net.

Vam deixar la creació a la porta uns quants dies. L'endemà mateix vaig trobar la Llum meravellada observant la porta "-Mama... sembla  purpurina..." deia. I  raó no li faltava: l'escuma brillava i pampalluguejava amb la claror del matí. I això és tot. Bé, tot no... que ja hem comprat un altre pot.

Agost del 2012. Quatre anys i mig.

Ens presentem a la 5a. Edició dels Premis Blocs Catalunya, i és que som optimistes de mena! En aquest enllaç us expliquem com podeu votar-nos a nosaltres... o a qui més us agradi. Gràcies!

5 comentaris:

  1. Molt bona idea fer servir oueres amb colorant. A casa ho varem fer al reves: varem posar tota l'escuma en una safata i hi varem tirar esquitxos de colorant al damunt. El petit va acabar fent servir la safata de pista de patinatge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!
      Jo vaig trobar una versió en que s'afegia una mica de sabó i ho feien servir per pintar sobre paper... encara no ho he provat. :)

      Elimina
    2. @elisabetsalie és molt divertit! Segur que ho vau passar en gran! Una bona muntanya d'escuma d'afaitar és garantia de diversió. Si a més hi afegeixes colorant es converteix en una activitat d'experimentació en tota regla.

      @Laia bona, aquesta! En el segon enllaç que hi ha a l'entrada del bloc hi pots trobar 67 diferents maneres de jugar/experimentar/pintar amb escuma d'afaitar :D

      Elimina
  2. Respostes
    1. Prova-ho, prova-ho... a més és força ràpid de netejar. També pots oferir-los l'escuma a la banyera, així és més fàcil de netejar!

      Elimina

Digues la teva!