#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 14 de maig del 2014

Cuina de primavera (flors a la cuineta).


Algunes propostes són senzilles i delicioses, i es poden estirar tant que resulten gairebé elàstiques. La tardor passada vam omplir la cuineta de fruits i elements característics de la tardor. El joc que en va sorgir va resultar ser un joc pausat, senzill i deliciós. Un joc amb el regust de temps passats, i d'una bellesa immensa. Un joc que va omplir matins i tardes, impregnant-los i vestint-los amb els colors i olors de la tardor.

Aquesta primavera, hem omplert la cuineta de flors. L'hem impregnat i vestit amb els colors i olors de la primavera. El joc que n'ha sorgit és un joc ric i vibrant, com les flors, com la primavera.

La invitació.

Preparant una sopa.

Les flors, les fulles, les tiges... esdevenen ingredients gairebé màgics.

Triar i tallar les parts verdes per a fer una bona amanida.

Un treball delicat i minuciós.

Preciós.

Deliciós.

El menú està servit. Amanida de flors del temps, sopa de flors liles, flam amb pètals i te de flors.

Nyam.

Després, la imaginació ens va suggerir crear un restaurant, i tot restaurant ha de tenir una bona carta, així que vam crear-la, de manera conjunta.

I aquesta és la carta, amb tots els plats deliciosos i un xic delirants que hem creat. Si us animeu a tastar-ne algun, ja ens ho explicareu (o potser millor no).




Les flors ens brinden la possibilitat de viure un joc intens.
Els elements es transformen, els colors suggereixen, les olors es confonen. El joc cavalca entre la imaginació i el plaer, el joc simbòlic i el joc sensorial.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Si t'ha agradat aquesta entrada no et perdis:

Temps de flors també a casa (recopilació de totes les nostres entrades sobre flors).

Cuineta de tardor.

Mud kitchen activity - Happy Hooligans.






Maig del 2014.  Sis anys i gairebé mig.

6 comentaris:

  1. Aunque ya hay algunos cocineros usando flores para fardar de cocina molona, digo de autor, seguro que no lo pasan ni la mitad de bien que vosotros haciendo sus platos ;)
    El "café flor de vainilla" tenéis que patentarlo, solo con el nombre apetece :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes toda la razón. ¡Lo pasamos en grande inventando y cocinando con las flores, a quién le amarga una flor, digo un dulce.
      El café me pareció muy nespresso, quizás sí que debería patentarlo y cuando lo quieran sacar al mercado... ¡me forro!
      Un abrazo!

      Elimina
  2. Decididament el que li manca a internet és l'olor!!! Per ceet, m'has d'explicar com fas els retols de les fotos... Un programa fàcil o tires d'ilustrator en cada post?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Touché, Clara, però segur que tard o d'hora arribarà! Els rètols els faig amb diversos programes senzills: una app que es diu A beautiful mess i un programa online gratuït que es diu PicMonkey que és súper fàcil de fer servir. A vegades tiro d'un, de l'altre o els combino, com en aquest cas.

      Elimina
  3. Aahhhh. És que jo em complico la vida amb ilustrator i com no el domino cada pijadeta que faig és tota una aventura... Faré un cop d'ull al soft! Merci!

    ResponElimina
  4. Una experiència fantàstica! M'encanta com sou capaços de donar la volta a les joguines més tradicionals per a fer-hi novetats interessants. La propera vegada que anem a recollir flors al camp, miraré de posar-les a la cuineta, a veure si els atrau la idea... I la carta del restaurant és genial: tot un exercici de creativitat.
    Gràcies per comentar els programes d'edició d'imatges, ja fa temps que tinc ganes de fer algun canvi. Els exploraré. Una abraçada

    ResponElimina

Digues la teva!