#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dilluns, 8 de desembre del 2014

Penjoll senzill de tardor.


Vull reivindicar el meu dret a gaudir de la tardor. Per més que el Nadal i l'hivern es colin per tot arreu i estiguin a la cantonada. Aquesta cultura del "Ja és..." del "Ja fa.." em cansa. Sí, falta poc per Nadal, i sí, tot just ara comença a fer una mica de fred. Però el temps vola per si sol, no necessita que nosaltres l'empenyem.

Així que reivindiquem que encara és tardor, i ho fem d'una manera senzilla. Perquè a vegades, menys és més.












Un petit i simple penjoll amb un glà. Hem seguit explorant les possibilitats creatives dels glans, i ens hem divertit de valent, però això es mereix una entrada a part. Nosaltres avui hem buscat la simplicitat, però si us animeu a fer el penjoll, podeu afegir granadura al cordill, o dibuixar motius als glans... Al vostre gust. ^ ^
Desembre del 2014. Set anys.

Més inspiració tardorenca...

Cosint fulles amb fulles de pi.

Fulles, ceres i aquarel·les.

4 comentaris:

  1. una idea genial i económica que és una altre punt important
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment, pitavola! Tot és important! Podem fer penjolls per a tota la família... si trobem prous glans, és clar! ;-)

      Elimina
  2. M'encanta! Senzill de fer i d'una elegància i bellesa ben naturals. Molt bona idea!

    ResponElimina

Digues la teva!