#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dijous, 24 de novembre del 2011

Quadres fets amb washi tape i paper de regal.

A la Llum i en Biel els encanta que exposem les seves obres. L'altre dia vaig descobrir a Kireei (preciosa i inspiradora web, si no la coneixeu us convido a visitar-la) aquesta idea. Trobar un parell de caixes de sabates no va ser difícil. Les vaig forrar amb paper de regal, de tons semblants... Els que ens coneixeu bé, sabreu de la passió d'en Biel per el celo. Com que tenim la casa plena de celo per tot arreu (tot arreu significa poms, finestres, portes, taules, cadires, calaixos, joguines... vaja,"tot arreu" literalment), en quant vaig descobrir la seva existència vaig decidir de comprar-los una mica de washi tape. Ara la casa segueix plena de celo, però com a mínim és bonic. En aquesta ocasió vaig escollir aquesta cinta d'acabat "plastificat" perquè volia que la talléssin amb les tisores. També n'hi ha (la original) que és feta de paper d'arròs i es talla amb els dits, en el fons és cinta de carrosser (masking tape).

Deixant de banda l'aspecte estètic del tema, m'interessa fer treballar els seus dits, així els serà més fàcil agafar (i manejar) les eines per a escriure (i dibuixar, i pintar, i moldejar...). Així que estirar, retallar, tallar, posar, reposicionar, buscar el punt on s'ha quedat, gratar amb l'ungla i aixecar la cinta, és un bon exercici.



Els estris.

Tallar.

Enganxar.

Explorant maneres de tallar la cinta i que es mantingui tensa.
I tallant-la. En Biel va intentar no tallar cap animal.

Enganxant i sobreposant.

Explorant més maneres d'enganxar la cinta.

Tallant.

D'una en una.

I explorant més maneres de tallar la cinta.

Aquesta és moooooooooooolt llarga.

Buscant per on estirar... i gratant amb l'ungla fins aixecar al cinta.

Treballant en un clima relaxat.

Nota per a futures repeticions... la tendència a reposicionar és constant, 
una mica de folre adhesiu hauria evitat que s'estripés el paper.

Detall. M'encanta la cinta de roba estesa!

Una creació apassionada.

Exposats al nostre estudi!

Novembre del 2011. Gairebé quatre anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!