#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 6 de març del 2015

Land Art Urbà.






La proposta d'avui és senzilla: surt i crea. No importa que estiguis en plena natura, o en un entorn urbà, pots sortir i crear. El Land Art forma part del paisatge, neix d'ell, es vincula amb ell i es projecta sobre ell. El Land Art és la necessitat imperativa d'expressar-se, i de fer-ho valent-se del que es té a mà. Però quan el Land Art posa un peu a la ciutat, es converteix en Art Urbà: en Land Art Urbà.

Una tarda mandrosa de desembre ens vam aventurar per la Devesa, en ple cor de la ciutat, i vam trobar els canals de rec que a l'estiu corren plens d'aigua, plens de fulles. Amb branques, pedres i altres objectes que vam trobar allà, vam convertir una d'aquelles fileres de fulles en un insecte gegant amb una espècie d'exoesquelet, carregat d'extremitats i potes fines, però de cara amable.










L'Art Urbà ens vincula d'una manera molt especial amb el nostre entorn, convertint un espai en un lloc, un lloc en un paisatge, i un paisatge en una vivència. Viure la ciutat, fer-nos-la nostra. Perquè els carrers són nostres.

Desembre del 2014. Set anys.

Si t'ha agradat aquesta entrada no deixis de visitar...

4 comentaris:

  1. Saps què trobo bonic també a part de la composició? Que en deixar-ho muntat, segur que fa que qui ho trobi senti curiositat per qui ho ha fet, què és i que, qui sap si algun altre dia, se li acudirà provar de fer alguna cosa. La creativitat s'encomana! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí volia arribar jo! La bellesa de l'Art Urbà rau en aquest fet: és un regal que fem als nostres conciutadans! Encomanem la creativitat!
      Petons creatius!

      Elimina
  2. Hola. que actividad tan interesante y creativa en el exterior con las hojas...Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho la variedad de temas que tratas. En este momento he creado un blog dedicado a los jóvenes y al uso que hacen de las nuevas tecnologías. Te invito a visitarlo: http://cativodixital.blogspot.com.es/ Si quieres seguimos en contacto. Yo ya me hice seguidora de tu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!
      Me gusta pensar que puedo intentar educar a mis hijos en y para la creatividad, así que me valgo de todos los recursos que tengo a mi alcance.
      Tienes un blog muy interesante! Un abrazo!

      Elimina

Digues la teva!