#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 22 d’abril del 2014

Més llibres per a alimentar la creativitat.


Amb motiu de la Diada de Sant Jordi us volem recomanar alguns llibres que creiem que us poden ajudar a esdevenir persones més creatives. M'ha sigut molt difícil cenyir-me al terreny de la creativitat, us en recomanaria molts, però hi ha molta gent que ho pot fer millor que jo, amb més gràcia, més coneixements (com les fantàstiques píndoles de l'Albert Carol a Cultureta)...
No, jo us vull parlar d'aquests fantàstics llibres que han caigut a les nostres mans, que ens han enganxat, que ens han seduït... que ens han fet créixer, tenir inquietuds creatives, ganes de fer, crear, pensar... que han impulsat i alimentat la nostra creativitat, que formen part de la nostra biblioteca, de les nostres adquisicions per a aquest Sant Jordi, o dels que ens agradaria que en forméssin part...

* Per a infants *

· El museo. Peter H. Reynolds. Editorial Serres.
· Sóc un artista. Marta Altés. Blackie Books.
· L'artista que va pintar un cavall blau. Eric Carle. Kalandraka
· El dia que les ceres de colors van dir prou. Drew Daywalt i Oliver Jeffers. Andana editorial.
· L'Elna i la capsa de llumins. Judit Canela. Modernito books.

* Per a adults *

· Cómo ser un explorador del mundo. Keri Smith. Fondo de Cultura Económica.
· Guerrilla art kit. Keri Smith. Libros Singulares.
· Pa. Xavier Barriga. Grijalbo ilustrados.
· Ciencia 0-3. Laboratorios de Ciencias en la Escuela infantil. Sílvia Vega. Ed. Graó.
· Ciencia 3-6. Laboratorios de Ciencias en la Escuela infantil. Sílvia Vega. Ed. Graó.

* Wishlist *

· Roba cómo un artista. Austin Kleon. Aguilar.
· Pasión por crear, placer de admirar, necesidad de transformar: iniciación al arte como herramienta de juego, conocimiento y transformación. Angélica Sátiro. Ed. Diputación de Málaga.

Desitgem que aquestes lectures us facin créixer, aixecar-vos i fer quelcom bonic!

Més Sant Jordi, més llibres i més roses a...

Llibres per a alimentar la creativitat.
Sóc un artista. Mama Recicla.

Aclariment: la portada del llibre "L'Elna i la capsa de llumins" no em pertany i està extreta de la fantàstica pàgina de la seva creadora, Judit Canela.

6 comentaris:

  1. No saps com m'agrada aquesta sel.lecció de llibres creatius! Els tindré molt en compte. I moltes gràcies per recomanar el tauler col.laboratiu de llibres que hem creat. Feliç sant Jordi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El tauler és una mina! És fantàstic, i cada vegada té més habitants! Aquests llibres són frescos i divertits, però m'ha sigut molt difícil cenyir-me a la temàtica creativa (però me'n he sortit, buuuuf!).
      Feliç Diada!!!

      Elimina
  2. Bones! el llibre de
    Pasión por crear, placer de admirar, necesidad de transformar: iniciación al arte como herramienta de juego, conocimiento y transformación. Angélica Sátiro.

    és un llibre??? no el sé trobar!!!

    Gràcies per avançat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un llibre, però jo tampoc el sé trobar. El va editar la Diputació de Málaga, i vaig trobar una pàgina on diuen que te'l aconsegueixen, el vull comprar però no ho he fet. Et passo l'enllaç. http://www.libreriarayuela.com/libros/PASION-POR-CREAR-PLACER-DE-ADMIRAR-NECESIDAD-DE-TRANSFORMAR-INICIACION-AL-ARTE-COMO-HERRAMIENTA-DE-JUEGO-CONOCIMIENTO-Y-TRANSFORMACION/436002/978-84-613-0412-7
      I salut!

      Elimina
  3. Moltes gràcies !! me'ls he apuntat per si els trobo a la biblio!! Si són recomanacions teves ens els hem de mirar segur segur.
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que us agraden... a nosaltres ens han enamorat!
      Petonarros!

      Elimina

Digues la teva!