#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 18 de juliol del 2012

Per pintar calen pilotes.

L'estiu passat va caure a les meves mans la tapa d'una caixa enorme... i havia de fer-ne alguna cosa. Els formats grans sempre ens han agradat, ja ho sabeu. El text pretén ser una declaració d'intencions, però també es pot interpretar literalment. Així que vaig decidir proposar als nens pintar amb pilotes. A més, si no us agrada gaire embrutar-vos esteu d'enhorabona, perquè és una manera de pintar molt neta!

Primer vaig tallar un paper que encaixés dins la tapa, i el vaig col·locar. Acte seguit, ells van començar a escampar la pintura.

Generosament.

Quan els va semblar que ja hi havia prou pintura els vaig proposar de posar les pilotes i observar què passava.

Inclinar i observar. Caminets i rastres que es revelen.

En Biel va decidir que ja n'hi havia prou de pilotes i va agafar un pinzell. He de dir que adoro la combinació de colors.

I la Llum també va decidir utilitzar la brotxa. Les pilotes entren i surten de l'escena, són aquest tipus de coses que passen quan se'ls dóna l'oportunitat de decidir què volen fer.

Equilibris.

Equilibris múltiples.

Acció en ebullició.

La coordinació entre l'ull i la mà es manifesta i es fa visible: inclinar, decantar, equilibrar. Però més enllà dels ulls i les mans es fa visible el paper del cervell, el primer i principal encarregat de fer-ho rutllar tot de manera perfecta: elaborar hipòtesis, executar moviments, dirigir, coordinar, observar i contrastar. I tornar a començar.

Agost del 2011. Tres anys i mig.

Ens presentem a la 5a. Edició dels Premis Blocs Catalunya, i és que som optimistes de mena! En aquest enllaç us expliquem com podeu votar-nos a nosaltres... o a qui més us agradi. Gràcies!

3 comentaris:

  1. manetesicosetes.wordpress.com19 de juliol del 2012, a les 8:30

    Uau, que divertit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt divertit! El que sempre diem: les idees més senzilles són moltes vegades les millors!

      Elimina
  2. Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I am waiting for your next post thank you
    once again.

    Feel free to surf to my website :: addams family dvd

    ResponElimina

Digues la teva!