#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 25 de juliol del 2012

Junts però no barrejats.

L'evolució natural de la caixa de la platja no podia ser una altra que aquesta: més que una invitació pretenia ser una provocació. No tenim la gran sort de tenir un jardí, ni tan sols una terrassa d'una mida considerable. Tenim un petit balconet. I aquest estiu ens hem proposat aprofitar-lo. Sorra fina i sorra gruixuda juntes però no barrejades. Culleres, petxines, bols i sedassos.

Fina i gruixuda.

Pluja de sorra.

Curculles i petxines.

Recollint.

Omplint.

Separant.

Triant.

Aprenent.

Construint. Sempre em sorprenen.

I un cop hem experimentat amb les textures en sec, hi afegim aigua.

Fins que se'n cansin.

Experimentar és construir coneixements, aprendre a través del cos i els sentits. És alimentar la ment i la creativitat. Buscar explicacions i resoldre situacions. I de nou les propostes més senzilles són les més efectives. Què té de diferent si comparem aquesta caixa amb un sorral? Suposo que res i tot.

Juliol del 2012. Quatre anys i mig. 

Ens presentem a la 5a. Edició dels Premis Blocs Catalunya, i és que som optimistes de mena! En aquest enllaç us expliquem com podeu votar-nos a nosaltres... o a qui més us agradi. Gràcies!

4 comentaris:

  1. Està molt bé: si no podeu anar a la platja, feu que la platja vingui a vosaltres! :)

    ResponElimina
  2. Hola Angaleta! És una passada tot el que fas! Sóc mestra a infantil i t'asseguro que em copiaré (amb el teu permís..) moltes d'aquestes idees!
    Una pregunta...d'on treus els comptagotes (només en trobo de vidre i color marró...) i on has trobat aquests sedassos de fusta tant xulos??!!

    Cris

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Me'n alegro que t'agradi, i pots fer servir totes les idees que vulguis... és més, algunes d'elles tampoc són meves ;-)
      Els comptagotes són reutilitzats dels medicaments dels nens (la gran majoria) tot i que els més grans (de vidre) els vaig trobar a Servei Estació. Però estic segura que si fas una crida a les famílies de la teva escola en poquet temps et fas amb un bon assortiment de comptagotes. Els sedassos de fusta els vaig trobar en una botiga de coses per a la casa que hi ha al carrer Migdia (Girona) però que no recordo com es diu... està més o menys davant del Natura. Espero haver-te sigut d'ajuda!
      Gràcies per passar-te pel bloc (i per comentar!).

      Elimina

Digues la teva!