#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 20 de maig del 2012

La tarda sencera.

La tarda d'ahir va resultar molt profitosa, molt generosa per a nosaltres. Després de dinar en bona companyia i de veure una pel·lícula, com a colofó a uns dies carregats de flors, vam jugar amb les flors de diferents maneres... totes elles meravelloses.

Vam veure una bona sessió de diapositives de flors. 

Imatges bellíssimes.

Per a observar.

Per a interactuar.

En van escollir una. I sobre un paper adhesiu que havia preparat a la paret van fer un collage.

Enganxar i...

Dibuixar!!!

Les mans grosses van bé per a saludar. Hola! 

Immersió.

I funambulisme amb "Els girasols".

I després de berenar, unes quantes flors i uns quants pètals en una mica d'aigua. El joc és una font de plaer. Si el material de joc és tan bonic, el plaer s'incrementa.

 
 Quantes gotes calen per a enfonsar un pètal?

Tocar per a aprendre.

Van jugar-hi llarga estona.

I després encara vam tenir temps de treballar d'una manera... diferent! Vam veure aquesta proposta fa uns dies rebuscant en blocs, la vam trobar aqui (com sempre, una gran idea de la Rachelle de Tinkerlab), i els nens en veure les imatges van exclamar... "Si us plau, mama... podem fer-ho???". La meva resposta va ser també contundent: "I tant que sí!".
Aixafant les flors i els pètals amb un martell.
Colors i formes.

Flors.

I així obtenim un paper amb un estampat preciós.

Vam perdre totalment la noció del temps, vam sopar tardíssim i es van adormir de seguida. Ben satisfets després de gaudir de cada moment... la tarda sencera.

Maig del 2012. Quatre anys i mig.

2 comentaris:

Digues la teva!