#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 22 d’abril del 2012

Gall, gallina o poll?

Avui hem experimentat amb roselles. Ahir vam collir una bossa de gallarets (encara tancats) abans de marxar d'Argelaguer. Obrir-los és una manera divertida de fer treballar els dits, i encara més, es pot jugar a endevinar de quin color són! I com no, hem aprofitat la taula de llum (crec que hauré de canviar el nom del bloc d'"encenent la imaginació" a "encenent la taula de llum", perquè hi tenim una passió i una tirada... som d'interruptor fàcil, ja ho veieu). S'ha tenir precaució amb el làtex (el líquid) que conté la tija, s'ha d'evitar que l'ingereixin els petits, conté alcaloides que són tòxics, nosaltres les vam collir ahir i les hem utilitzat avui i ja no en sortia, recordem rentar bé les mans després, malgrat la part que manipularem és la càpsula, no la tija.

Les flors encapsulades.

Obrir.

Desembolicar, i meravellar-se perquè dins d'un capoll petit, hi cap una flor de pètals grossos.

Composicions.

Els pètals pinten. Primer el color és rosat, en assecar-se es torna lila.

Petits vasos que inviten a classificar, destriar, separar...

Separant els estams, que són tendres i de tacte amorós.

Flor.

Destriant els estams.

Un dels vasos s'ha trencat i en Biel li ha atorgat la identitat d'un drac.

Escenari  de joc.

Després, amb un llapis, la Llum practica la seva cal·ligrafia japonesa (de debó, reproduïa una escena de "El meu veí Totoro").

Acolorint un gatet amb pètals.

I un gos...

I un tió!

Compartint espai.

No se'n cansaven!

Fi de festa.

Experimentar amb elements de la natura és sempre agradable, ens ofereixen un espectacle que vesteix els nostres ulls de colors i formes delicioses.

Abril del 2012. Quatre anys i mig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!