#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 17 de juliol del 2013

Busqui, compari i si troba res millor...


Voti'l, però si no troba res millor voti'ns a nosaltres (li ho agraïrem molt), perquè per segon any consecutiu ens hem presentat als premis blocs de Catalunya que organitza Stic.cat.

L'any passat vam aconseguir arribar a la final i gaudir d'una gran vetllada, i ho vam celebrar creant una etiqueta a instagram per a jugar amb vosaltres. Aquest any, qui sap com celebrarem el pas a la final (si ens ajudeu a arribar-hi...)

Vaig decidir presentar-m'hi perquè penso que quan una cosa es fa amb il·lusió s'ha de poder dir en veu alta que se'n està orgullós. I d'il·lusió anem sobrats, a casa.

Els passos a seguir són senzills:

1. Accediu a la pàgina a través d'aquest enllaç. Si ja us vau registrar l'any passat, accediu amb les vostres dades i aneu directament al punt número 5.
2. Registreu-vos: a la dreta hi ha un requadre i a dins en lletres vermelles "Registre". Només us demanen el vostre mail, el nom i els cognoms i una contrasenya.
3. Us envien un correu amb un link de confirmació, cliqueu sobre l'enllaç i us redireccionarà a la pàgina.
4. A través del requadre que us queda a mà dreta accediu amb les dades que us heu registrat.
5. Cliqueu sobre "Votació premis blocs 2013".
6. Trobareu 15 categories, i dins de cada categoria els blocs que s'hi presenten: podeu revisar-los i votar els que vulgueu. Si voleu donar-nos el vostre vot, trobareu el nostre bloc dins la categoria d'Educació, entre un munt de blocs plens de recursos magnífics i idees fantàstiques.
7. Seleccioneu el que més us agradi de cada categoria clicant a la rodoneta que queda al costat del nom, us demanarà que el valideu pujant fins els requadres de categories i clicant sobre "Votar".
8. Us apareixerà un missatge de validació que heu de confirmar. I llestos!
9. És més fàcil del que sembla, i podeu votar les diferents categories fins al dia 2 de setembre, no cal completar la votació en una sola sessió.
10. (I tant si ens heu votat com si no, gràcies! ^^)

Així que us animo a que feu un cop d'ull als blocs participants i a votar els que us semblin més interessants, entre ells em trobo que en la mateixa categoria competeixen dos blocs amics de dues dones meravelloses: el fantàstic bloc Manetes i cosetes i el bloc de la fabulosa Mare Jove i Moderna.


Molta sort a tots els i les participants!


7 comentaris:

  1. Gràcies per la propaganda al Manetes i cosetes. Espero que tinguis dos mails i que ens trobem totes a la final... Seria una gran nit! Una abraçada! ;) :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arribar a la final (i gaudir-la en tan bona companyia com l'any passat) seria tot un honor! Hem treballat molt, aquest any!

      Elimina
  2. Però no competiu a la mateixa categoria, oi? Jo us he votat a les dues!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, Inski! Per sort no! Però elles dues sí, però ja ho tinc tot controlat! Gràcies pel teu vot!

      Elimina

Digues la teva!